Trekhaak-kabelset met slimme e-module.

Waarom “slimme” e-module?

De module kan met alle, direct aan de achterlichten afgetakte signalen overweg. Dit zonder beïnvloeding van de auto-elektra en zonder noodzakelijke programmering van de boordcomputer. Multiplex signalen (2 lichtfuncties door één draad) worden automatisch uitgesplitst. De auto-mistlicht-afschakeling kan eenvoudig, zonder doorknippen van draden, toegepast worden voor auto’s met zowel 1 als 2 mistlampen. De module is standaard voorzien van een veiligheidsmodus waarbij, in geval van een defect trailer knipperlicht, het standlicht hier de knipperende functie overneemt. Optioneel voor deze functie is een (C2) zoemertje. Tevens optioneel is de mogelijkheid voor uitschakeling van de achteruitrij-sensoren bij gekoppelde trailer. De module is ook toepasbaar in alle gevallen waarbij auto en/of aanhanger zijn voorzien van LED-verlichting.

Auto’s waarbij alleen het mistlicht als massa-schakeling is uitgevoerd, is de module simpel hiervoor te programmeren. Voor auto’s met volledige massa-geschakelde achterlichten (zoals Jaquar S-type), is de bijgeleverde module optioneel leverbaar met ingebouwde NFC functie (Near Field Communications). Deze NFC-chip is met een Android APP voor mobile telefoons te programmeren voor de gewenste auto. Er kan voor gekozen worden dit zelf te doen of de module vóór verzending door ons te laten programmeren.

De complete sets zijn leverbaar in 7- en 13-p. uitvoering, en tegen geringe meerprijs ook leverbaar met optie voor PDC-uitschakeling. Voor verdere uitleg over aansluiten en werking van de verschillende trekhaak-kabelsets klik op onderstaande info en/of aansluitschema’s.

In onderstaande bijlagen meer info over deze trekhaak-kabelset:

 

Info-flyer trekhaak-kabelset met e-module

 

Aansluitschema’s:

 

60820       universele kabelset e-module 7-p.

60821       universele kabelset e-module 13-p.

60825       universele kabelset e-module 7-p. met PDC  

60826       universele kabelset e-module 13-p. met PDC

60825JS    geprogrammeerd voor Jaquar S-type

 

 

e-module Arniepol.JPG

magazine